Αναλύοντας τα δύο συνθετικά του ονόματος, αυτόματα κατατάσσεται και χρονικά μέσα στη μέρα, δηλαδή ανάμεσα στο breakfast&lunch.
Ο λόγος που δημιουργήθηκε;
Εύκολο να απαντήσει κανείς: σίγουρα μετά από ένα hangover ή μια εξαντλητική νύχτα δημιουργείται η ανάγκη του οργανισμού για αποκατάσταση. Έτσι, το brunch, αποτελούμενο από πρώτες ύλες γεμάτες ενέργεια, πρωτεΐνες, λιπαρά μαζί με υδατάνθρακες και κάποιες φορές λαχανικά, μπορεί να δώσει μια δυνατή ώθηση για να ξεκινήσουμε μια δύσκολη μέρα ή ακόμα και να κλείσουμε μια δύσκολη νύχτα.
Στην Stoa σερβίρουμε brunch από την αρχή της λειτουργίας μας και συνεχίζουμε δημιουργώντας συνεχώς νέα μενού ώστε να καλύψουμε μια μεγάλη γκάμα γεύσεων και επιλογών.
Χτυπάμε τα αβγά και περνάμε τις φέτες ψωμιού από μέσα να μουλιάσουν καλά. Έπειτα τις τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά με λίγο λάδι. Αφήνουμε να κρυώσουν και τοποθετούμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, ψιλοκομμένα. Το περνάμε από προθερμασμένο φούρνο στους 170-180°C για 3-6 λεπτά και σερβίρουμε.